Предсрочни парламентарни избори ще има, това е мнението на председателя

...
Предсрочни парламентарни избори ще има, това е мнението на председателя
Коментари Харесай

Предсрочни избори ще има, категорични са от ДБГ

Предсрочни парламентарни избори ще има, това е мнението на ръководителя на „ Движение България на жителите “ Димитър Делчев.

Пред Дарик радио той съобщи, че партията му поема път към антиГЕРБ коалиция и ще работи за разбиването на монопола им по места.

„ Моделът Делян “ не е единствено в Хасково, в доста български общини има по един човек, който раздава постовете, парите за публични поръчки и се изживява като локалния феодал и това би трябвало да бъде прекъснато ", сподели Делчев.

Той изясни, че от партията му ще изискат от общините и министерствата лист с " назначените лели, чивочовци, братовчеди и други родственици ". " Искаме да забележим какъв брой огромен в действителност е този проблем ", добави той.

Място в необятното обединяване и антиГЕРБ обединението имат всички партии, организации и локални обединения, които желаят смяна в страната, счита Делчев, само че уточни, че в такава коалиция нямат място Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, " които пригласят на ГЕРБ в техните постановки ".

Патриотите били евентуален сътрудник по места, само че без " Атака ".

Основна цел на това необятно обединяване е реализиране на сигурност, битка с корупцията, добра бизнес среда и качествено обучение, каквито сега липсват, а смяната стартира от локалните избори, безапелационен бе той.

ДБГ е мощна партия и нашите общински съветници по места работят за изборите, добави Делчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР