Предсрочни парламентарни избори две в едно“ могат да дестабилизират страната

...
Предсрочни парламентарни избори две в едно“ могат да дестабилизират страната
Коментари Харесай

Ахмед Доган се обяви против извънредни парламентарни избори

Предсрочни парламентарни избори „ две в едно “ могат да дестабилизират страната и да провокират углавен избор с непредвидими последствия. Това се показва в послание на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган към делегатите от XI-та Национална конференция на Движение за права и свободи. Обръщението показа Искра Михайлова, която бе определена за водещ на конференцията, съобщи Българска телеграфна агенция.

В обръщението си Доган показва, че съпредседателството по формулировка е контрапункт на едноличните решения. Това по думите му значи спор в груповите органи. Доган предложи на делегатите на форума да изберат в пакет, препоръчаните за ръководители на Движението - Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

Според Доган по този начин новата парадигма на водачеството в Движение за права и свободи ще показва и единството на партията.

За Движение за права и свободи идните евроизбори ще бъдат тест за реформиране и подготвеност за присъединяване в политическия живот на България и в Екологичен потенциал. „ Всички знаем, че на евроизборите гласоподава най-вече твърдият ни електорат. Вашата задача е да разширите периферията, да покажете тежестта и престижа на Движение за права и свободи на фона на властовите недоразумения и „ ротации “ на ръководещите “, се показва в обръщението на Доган.

Доган концентрира вниманието на делегатите върху три съществени казуса - възможните промени в НАТО, казусът за сигурността на Европа, смисълът на концепцията за двама ръководители на Движение за права и свободи.

В съответния случай, концепцията за двама ръководители на Движение за права и свободи има три съществени аргументи, декларира Доган и акцентира като такива битката за съблюдаване и отбрана на нашите права и свободи, разширение електоралния периметър на Движение за права и свободи, което предполагало и възобновяване на нейния политически облик, с съответно електорално посланичество и трето нуждата от активиране модела на работа с действителните хора и локалните партийни структури.

„ Ако този непрекъснат ангажимент към нашите гласоподаватели не се трансформира в приоритет за Движение за права и свободи, вероятността да се превърнем в бутикова платена партия е сигурна “, декларира Доган.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР