Предсрочни избори винаги може да има, трябва да седнем на

...
Предсрочни избори винаги може да има, трябва да седнем на
Коментари Харесай

Атанасов: Трябва да седнем на масата преди да извадим пистолетите

Предсрочни избори постоянно може да има, би трябвало да седнем на масата за договаряния, разяснява съпредседателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) и съпредседател на " Демократична България " Атанас Атанасов пред  по отношение на диалозите за идната ротация в ръководството. 

" Някак си започнаха договарянията през медиите, преди да са почнали в реалност. Така че аз считам, че би трябвало да се седне на масата на договарянията сред политическите сили, които поддържат държавното управление и образуват болшинството, всеки да съобщи своите искания, в това число и по тематиката за външното министерство и за метода, по който България стои пред света ", съобщи Атанасов.

Има и то не един вид за това и ГЕРБ, а и ПП-ДБ да имаме канал към външния свят, счита той.

Според Атанасов е добре външната политика на страната да бъде еднородна. Смятам, че има механизъм, по който взаимно и Мария Габриел, и Николай Денков да образуват външната ни политика , уточни той. Атанасов означи, че за тези девет месеца Денков и Габриел са работили в доста добър синхрон и също би трябвало да са на масата за договаряния. Според него те би трябвало да създадат разбор на работата на държавното управление, да го показват пред водачите на обединението и на тази база да стартират договарянията по какъв начин да наподобява държавно управление на Мария Габриел. 

" Предсрочни избори постоянно може да има в една народна власт по разнообразни аргументи. Затова споделям, че би трябвало да седнем на масата преди да извадим револверите " , разяснява Атанас Атанасов. От ПП-ДБ считаме, че на България не ѝ трябват предварителни избори, имаме доста значима работа да вършим и вътрешнополитически, и външнополитически проект, означи той.

С оглед идната ротация, запитан дали ще бъде ръководител на Народното събрание, Атанас Атанасов отговори: " Ако бъда определен, несъмнено, че ще се заема с тази задача ".

Атанасов заяви, че ще даде информация, която е получил по пощата, на временната комисия в Народното събрание, която изследва обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов с прякор Нотариуса. 

" Това, което получих по пощата, не е напълно лист, а е доста забавен материал за това по какъв метод този така наречен Нотариус, който го убиха, е работил в правосъдната система, уреждал е каузи. Всичко това нещо може да бъде разказано с една дума – корупция ", разяснява Атанас Атанасов. Той посочи, че в този документ връзките, които са разказани, и методът на деяние минават през Районна прокуратура-София. Според Атанасов, в случай че тази комисия получи поддръжка и подпомагане от прокуратурата, може доста работа да свърши.

Повече гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР