Предсрочни избори няма да има – категорична е астроложката АленаПремиерът

...
Предсрочни избори няма да има – категорична е астроложката АленаПремиерът
Коментари Харесай

Алена: Премиерът Борисов няма да...

Предсрочни избори няма да има – безапелационна е астроложката Алена
„ Премиерът Бойко Борисов е в интервал, допускащ му да сменя средата си, да се обкръжава с подобаващите хора, което важи и за министрите и подчинените му, в персонална година на нови познанства “ – твърди в изявление за „ Уикенд “ астроложката Алена.

„ След рождения си ден през юни 2019-а той навлиза в сложна, само че и рутинна година, орисваща го на доста работа в интерес на родината. Ще продължава да печели доверието на европейските сътрудници и държавници, да е страж на мира на Балканите, да извършва своята задача и да гради доверие в България, макар немалкото опити да му се пречи от страна на някои институции.

Последните, вместо да работят за страната ни, избират да са васали на непознати ползи. На Бойко Борисов му вреди прекомерната компромисност и желанието да гради мостове даже там, където те са авансово минирани “ – смята Алена.

„ Не съществува нито една астрологична причина за предварителни парламентарни избори, нищо че някои лелеят оставка на държавното управление през февруари, с цел да манипулират евроизборите през май.

Премиерът Бойко Борисов на каквито и провокации да е подложен, няма да се подведе от страстите си и да разреши страната да бъде ограбена по време на следващото служебно държавно управление.

Ако хипотетично приказваме за предварителни избори, те могат да се случат, в случай че ГЕРБ се самосвали от власт, с цел да завоюва изборите още веднъж “ – счита астроложката Алена.





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР