Предсрочни избори няма да дадат решение, а ще ни вкарат

...
Предсрочни избори няма да дадат решение, а ще ни вкарат
Коментари Харесай

Александър Симов: Най-големият шанс в този парламент е да продължим живота на това правителство

Предсрочни избори няма да дадат решение, а ще ни вкарат в нова политическа рецесия

“Най-големият късмет в този парламент е да продължим живота на това държавно управление. То направи потребни и хубави неща. Беше подложено на жестока медийна бомбардировка, само че доста рецесии бяха решени. ” Това сподели националният представител от “БСП за България ” Александър Симов в предаването “Денят On Air ” по Bulgaria On Air.

Според него предварителни избори няма да ни дадат устойчиво ръководство. “Ако създадем едни избори, бъдете сигурни, че ще създадем и още едни, евентуално и още едни. Социологическите изследвания демонстрират, че се чака един доста фрагментиран парламент, като най-голямата група ще има най-вече 50-60 депутата. Затова смятам, че си заслужава да поставим старания това държавно управление да оцелее ”, разяснява социалистът.

По думите на Симов България има потребност от съответни неща за осъществяване, за които е необходим работещ парламент, като даде образец с Плана за възобновяване и резистентност, за който би трябвало да се трансформират 20 закона.

“Ще пазиме концепциите си. Който желае, да гласоподава. Който не желае, да изяснява на гласоподавателите си за какво не ги е подкрепил. Има политики, които могат да бъдат подкрепени даже и от “Има подобен народ ”. Слави Трифонов към този момент разгласи,че ще поддържа обществената част на бюджета. Защо да не поддържат и някои други елементи? ”, посочи депутатът от Българска социалистическа партия.

Според него никой не желае нови избори, тъй като всеки схваща, че това нищо няма да реши, а единствено ще ни вкара в нова политическа рецесия. Той предвижда, че в случай че някой скапе този парламент, той ще е огромният губещ на последващи избори.

“Вот на доверие не ни е нужен. Който желае избор на съмнение, да го внесе, ще дебатираме и ще гласуваме ”, сподели още Александър Симов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР