Предсрочни избори и ляво управление. Тези призиви се чуха на

...
Предсрочни избори и ляво управление. Тези призиви се чуха на
Коментари Харесай

БСП спасява България с предсрочни избори

Предсрочни избори и ляво ръководство. Тези апели се чуха на събора на левицата на Бузлуджа.

" Шайката си отива, народът остава и той би трябвало да избере пътя си ", съобщи пред десетките хиляди социалисти водачът Корнелия Нинова. Според нея страната се ръководи от тайфа. " Тази тайфа пороби народа си, открадна България, тя си сътвори правила и закони, които ги направиха безнаказани ", акцентира тя.

" Народе, посегнаха на най-святото ни, на правото ни да мислим свободно, да приказваме свободно, да бъдем с друго мнение, да бъдем хора с достолепие ", уточни Корнелия Нинова.

" Събра ни и сегашното, паниката, че изчезваме като народ, болката, че сме най-бедни в Европа ", разяснява още соцлидерът и уточни, че тези, които са съградили България, живеят с 200 лв..

Не би трябвало да си вършим илюзии, несъмнено и в нашите редици ще има хора, които няма да одобряват предлагането ни към народа ни, уточни Нинова. " Не се отхвърляйте, колкото и да е мъчно. Бъдете неподкупни, да бъдем поредни, с цел да ги докараме до дъно ", изиска Нинова от своите.

Не споделяме, че всичко ще бъде в този момент и незабавно, само че би трябвало да стартираме диалога с народа си, уверена е Нинова. Имало каста от стопански кръгове, които си купуват политици от всички цветове и няма значение кой ръководи, разгласи водачът на левицата.

" Да приказваме за най-големия камшик в България - бедността и неравенствата ", изиска Корнелия Нинова. " Предлагаме страната да не приватизира и концесионира националните си благосъстояния ", настоя тя.

Председателят на ПЕС Сергей Станишев вижда опция за нови избори.

" Всеки нов ден на ръководство на това държавно управление е гибелен за България ", съобщи той.

По думите му предварителните избори са избавителни за България. Затова Българска социалистическа партия би трябвало да работи, с цел да провокира и завоюва предварителни парламентарни избори, сподели Станишев. " Европа се трансформира, само че духат разнообразни ветрове ", акцентира той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР