Предсказанията на баба Ванга са добре познати у нас и

...
Предсказанията на баба Ванга са добре познати у нас и
Коментари Харесай

6-те предсказания на Баба Ванга за 2022г. – ще се сбъднат ли?

Предсказанията на баба Ванга са добре познати у нас и по света. Тя предсказа международни събития, като повредата в Чернобил, разпадането на Съюз на съветските социалистически републики и гибелта на принцеса Даяна.

Но какви са предсказанията на Баба Ванга за 2022 година?

Пророчицата твърди, че 2022г. ще донесе със себе си цяла поредност от произшествия и други ужасяващи събития, които ще трансформират трайно ориста на човечеството.

Коя е Баба Ванга?

Българката Вангелия Пандева Гущерова (1911-1996), известна като Баба Ванга, стана известна едвам когато се сбъднаха към 80% от нейните предсказания.

През 1923г. по време на мощна стихия дребната Вангелия е била отнесена от вихъра. След дълго търсене е открита от фамилията, тя била ужасена, а очите й били цялостни с пясък и прахуляк.

Поради липса на финансови средства момичето не получи подобаваща здравна помощ и изгубила зрението си. Може ли този колосален случай от детството да способства за по-късните оракулски видения на Баба Ванга?

Въпреки че не знаем повода за механизмите, които са се развили в съзнанието на Вангелия с течение на времето, това, което е несъмнено е, че тя е съумяла да планува офанзивите на ISIS, края на Втората международна война, разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, гибелта на принцеса Даяна и даже Брекзит!

През 1941г. Бана Ванга разкрива своите ясновидски умения. Тя споделя на хората, които среща, какво ще се случи с тях в бъдеще, разпозна здравословните им проблеми и ги поучава кой доктор или врач може да им помогне дейно.

С течение на времето Баба Ванга е посещавана от тълпи хора от целия свят, които се интересуват от личната си орис и за ориста на своите близки.

С течение на времето са написани доста изчерпателни книги за живота и предсказанията на Баба Ванга, съдействали за международната популярност на българката.

Прогнозите на Баба Ванга за 2022г.

Баба Ванга предсказа голям брой естествени бедствия за 2022г., съпроводени от вероятни войни и непредвидени политически промени.

Пророчицата твърди, че 2022г. ще донесе със себе си цяла поредност от произшествия и други ужасяващи събития, които ще трансформират трайно ориста на човечеството.

Точно преди гибелта си тя оповестила, че през 2022г. ни чакат доста тежки времена.

1. 2022 година – Откриване на гибелен вирус в сибирските ледници

През 2022г. екип от учени ще направи ужасяващо изобретение в сибирските ледници.

Смъртоносният вирус, който дреме в леда от незапомнени времена, още веднъж ще види бял свят.

Според Баба Ванги, патогенът ще се възроди вследствие на световното стопляне, което откривателите са на път да потвърдят.

2. Година 2022 – Без питейна вода

През 2022г. доста градски агломерации ще стартират да изпитват голям дефицит на питейна вода. Причината за това събитие е бързото повишаване на популацията в градовете и незадоволителното количество вода, получена от околните естествени водоеми.

Най-вероятно единственото избавление за градските агломерации ще бъдат подземните води, т.е. извличането на вода от дълбините на земята. Тъй като потребностите се усилват, хората ще копаят все по-дълбоко и по-дълбоко.

3. 2022 година – Ще бъде ли атакувана нашата планета от извънземна цивилизация?

Според Баба Ванги през 2022г. Земята може да бъде посетена от представители на непозната цивилизация. Ще бъдем ли нападнати?

Това не е изцяло известно. Интересното е, че от известно време в научната общественост съществува известно поверие, че мистериозният метеорит, който е наименуван „ Oumuamua “, може да е галактически транспортен съд, изпратен от извънземни, търсещи признаци на живот във Вселената.

Въпреки обстоятелството, че тази доктрина беше мощно подложена на критика преди, в този момент тя печели от ден на ден и повече поддръжници.

4. 2022 година – Ще унищожат ли скакалците всичко в Индия?

Според Баба Ванга през 2022г. в Ню Делхи термометрите за дълго време ще демонстрират над 50 градуса по Целзий, което е еднакво на рискови климатични промени.

Апокалиптичната панорама на милиони инсекти, унищожаващи хиляди акра зърно, ще шокира хората. Гладът и бедността ще обиден хората по целия свят.

5. 2022 година ще бъде цялостна с катаклизми!

За 2022г. Баба Ванга предвижда урагани, наводнения, пожари и трусове.

Предполага се, че това е време, белязано от естествени бедствия. Екстремни метеорологични условия в света: полярни вихри в Съединени американски щати, горещина в Скандинавия, наводнения в Европа и пожари в Австралия.

Всички тези феномени ще обиден забележителна част от международното население, което, за жалост, ще пострада доста от това.

6. Ще се превърнем ли в зомбита през 2022г.?

Очаква се 2022г. да донесе бързо развиване на цифровите технологии. Въпреки това цифровата взаимозависимост, несъразмерната интензивност във виртуалните светове, световният обсег на обществените мрежи и тяхното влияние върху живота ни, както и всички други типове мултимедийни занимания, ще доведат до утежняване на човешките интелектуални качества и последователно понижаване на мозъчната мисъл, което може да накара хората скоро да стартират да се държат като зомбита.

Разбира се, това няма да се случи за една нощ, само че за 2022г. се споделя, че ще вкара тези ужасяващи промени.

Прочети Още:

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР