Предсказание, че ще избухне Трета световна война на пророчицата Ванга

...
Предсказание, че ще избухне Трета световна война на пророчицата Ванга
Коментари Харесай

Ванга: Ще има мир!

Предсказание, че ще избухне Трета международна война на пророчицата Ванга няма. Непоказван до момента запис разкрива на бял свят тъкмо думите на дамата от Петрич. В лентата на сценариста Стоян Петров се чуват ясно думите на Вангелия, че ще има мир.

Години наред най-много съветски и турски медии няколко пъти популяризират митично предсказване на пророчицата, че ще избухне война.

"Третата международна война ке почне от Сирия. " Точно тези думи излязоха преди две години и в няколко британски издания, разказвайки по кое време по какъв начин Ванга прави предсказанията си.

"Ванга в никакъв случай не е казвала, че ще има Трета международна война или че Рим ще стане столица на халифата. " Това удостовери и писателката Жени Костадинова, създател на пет книги за Ванга.

"Тя в никакъв случай не е планувала по години. Тези нейни "пророчества ", започващи от 2000 година и стигащи до 5000 година, тръгнат от уеб страницата на РИА "Новости " преди 6-7 години. Наскоро един турски блог си ги доизмисли и подмени, а в ерата на интернет всеки приказва всевъзможни небивалици. Хората да бъдат деликатни, като четат такива "новини ". Ванга е комфортна посредством нея да се внушават всевъзможни послания ", споделя още Жени Костадинова.

Макар да опровергава пророчеството за Трета международна война, новият филм "Човек и феноме " споделя и за други нейни предсказания.

Филмът ясно демонстрира, че Ванга приказва за Париж и катедралата Нотр Дам, само че не и за изпепеляващ пожар.

Нотр Дам за нея обаче е сакрално място, може би най-важното на света. Цял живот е желала да отиде там, само че Държавна сигурност не я пуска да излезе от България. Пред художника Любен Диманов пророчицата споделя по какъв начин в предходния си живот е била щерка на фараонка и по какъв начин духът на майка й от този живот я вика в Париж, с цел да се срещнат.

Режисьорът на кино лентата Стоян Петров е горделив, че е снимал и е получил автенични записи от нейни близки хора в Петрич. Вдъхновител на кино лентата пък се оказва известният съветски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който преди време се среща с Ванга в Рупите и получава скъпи упътвания от нея.

Това е към този момент вторият филм, който излиза тази година за Ванга, а се снимат сега още няколко, както съветски сериал, по този начин и български филм. Според фондация "Ванга " огромният брой ленти за нея изкривяват личността й. Така да вземем за пример при започване на годината съветска продукция я разгласи за милионерка, поставяйки въпроса къде са изчезнали нейните пари, в размер на 25 милиона $ по времето на комунизма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР