Предсезонната подготовка за отборите от НБА започна. В един от

...
Предсезонната подготовка за отборите от НБА започна. В един от
Коментари Харесай

Дебютантите Уол и Казънс поведоха Хюстън към разгром над Чикаго

Предсезонната подготовка за тимовете от НБА стартира. В един от мачовете от миналата нощ Хюстън Рокетс не остави шансове на Чикаго Булс след в контролна среща. Неофициални дебюти за " ракетите " записаха новите попълнения Джон Уол и ДеМаркъс Казънс, които оставиха страхотни впечатлeния от показаното за лимитираното си време на паркета. Треньорите Били Донован (Чикаго) и Стивън Сайлъс (Хюстън) също дебютираха на новите си длъжности. Недоволната звезда на Рокетс Джеймс Хардън не се появи в игра.

First game as a Rocket for John Wall and Boogie, and they didn’t disappoint:

Wall: 13 PTS, 6/10 FG, 9 AST, 5 REB
Cousins: 14 PTS, 5/7 FG, 5 REB
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Уол, който се възстановяваше от контузии през последните две години, приключи срещата с 13 точки, 5 битки, 9 асистенции и 2 отнети топки при пукотевица 6/10 от игра за 19 минути игрово време. Казънс пък не беше играл в дуел, откогато записа участия на Финалите на НБА през 2019-а, и завърши мача с 14 точки, 5 битки, 2 асистенции, 2 отнети топки и 2 чадъра при 5/7 от игра и 3/4 от тройката за единствено 15 минути игра.

John Wall to Boogie connection
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Бруно Кабокло бе най-резултатен за Хюстън със 17 точки и 7 битки за 26 минути. Джерълд Грийн, който подписа контракт за една година с " ракетите ", се завърна с 16 точки и 5 битки за 16 минути. Ерик Гордън също добави 16 точки за триумфа на тексасци, а Бен МакЛемор добави с 10 точки.

Missed John Wall on the floor
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Коби Уайт стартира като титуляр на плеймейкърската позиция за Чикаго и бе най-резултатен с 15 точки и 6 асистенции. Лаури Марканен наниза 13 точки и взе 5 битки, избор №4 от Драфта Патрик Уилямс се регистрира с 12 точки от пейката, Ноа Вонле и звездата Зак ЛаВийн също вкараха по 12 точки, а с 11 остана чешкият гард Томаш Саторански.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР