Председателят на Възраждане“ – Костадин Костадинов, и народният представител Станислав

...
Председателят на Възраждане“ – Костадин Костадинов, и народният представител Станислав
Коментари Харесай

Костадин Костадинов и Станислав Стоянов са на двудневно посещение в Бундестага за среща с АДФ


Председателят на „ Възраждане “ – Костадин Костадинов, и националният представител Станислав Стоянов през днешния ден дойдоха в Берлин за среща на високо равнище с управлението на „ Алтернатива за Германия “, оповестиха от партията.

В рамките на два дни следва както лидерска среща сред Костадин Костадинов и Тино Крупала, по този начин и работни диалози, в които ще бъдат разисквани съществени акценти в политическите стратегии на двете партии, жизненоважни както за двете страни – България и Германия, по този начин и за нашия общ дом Европа: стопанска система, обществена политика, енергетика, земеделие и просвета.

Срещите ще са в Бундестага, както и тържественият обяд по посрещането на Костадинов.

По последни изследвания „ Алтернатива за Германия “ от ден на ден печели утвърждението на германците и все по-често анализаторите я слагат на второ място при възможни избори през днешния ден. „ Възраждане “ от своя страна също печели доверието на от ден на ден българи, като от седмо място и най-малката партия в 47 Народно заседание в 49 тя към този момент е трета политическа мощ в страната ни и най-голямата партия в България, защото пред нея има две обединения.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР