Председателят на УС на Левски - Даниел Боримиров, говори днес

...
Председателят на УС на Левски - Даниел Боримиров, говори днес
Коментари Харесай

Левски чака нови спонсори - Боримиров: Сираков ще говори с Божков

Председателят на УС на Левски - Даниел Боримиров, приказва през днешния ден пред медиите на “Герена ”. Там той съобщи, че притежателят на сините Наско Сираков ще приказва с някогашния необут на клуба Васил Божков. Причината за диалога е задълженията на отбора към избягалия в Дубай предприемач.

Освен това Боримиров добави, че Левски води диалози със съществени компании, които да станат спонсори на сините.

“Искам да благодаря на всички почитатели, които пристигнаха, поддържаха или бяха съпричастни към празника. Отдадохме респект на нашия патрон и по-късно трънахме всички към стадион “Георги Аспорухов ”.

Отборът оправда техните упования.

Вярвам, че с работа и неизменност ще оправдаем доврието на нашите почитатели, а и това е методът да ги върнем на стадиона.

Мисля, че Станимир Стоилов доста вярно го сподели. Повечето от младите ни футболисти за мен бяха стъписани. Потенциалът им е различен, видяхме го на контролите в Турция. Обнадежден съм, надяваме се да израстват и вървят нагоре.

Феновете ще бъдат нашия 12-и състезател. Или да кажа по този начин - втория по големитна спонсор. Водим диалози със съществени компании и чакам в близко бъдеще това да се разгласи като факт.

Ще създадем всичко допустимо първо да вземем лиценз и по-късно да се разплатим и с другите кредитори ”, сподели Боримиров, след което добави, че предстоят диалози сред Сираков и Васил Божков за милионните задължения на клуба към някогашния хазартен необут.

“Имаме такива хрумвания. Мисля, че Наско Сираков ще беседва с Васил Божков ”, обясни Боримиров по тази тематика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР