Председателят на УС на Евро-атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) Цветан

...
Председателят на УС на Евро-атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) Цветан
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в Интерпарламентарния форум по въпросите на сигурността

Председателят на УС на Евро-атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) Цветан Цветанов ще взе участие в Интерпарламентарния конгрес по въпросите на разузнаването и сигурността, проведен от американския конгресмен Робърт Питинджър, оповестиха от неправителствената организация.

Форумът, който се организира в Гватемала, ще преглежда въпроси на противодействието на корупцията и трансграничната престъпност и е под надпис: “Заплахи за социално-икономическия просперитет”.

В продължение на три дни водещи специалисти от неправителствения бранш, политически ръководители и парламентаристи ще разискват провокациите пред демократичните общества свързани с прането на пари и противозаконната търговия, вектори на престъпните закани в киберпространството и държавното им противопоставяне, провокациите пред 5G-мрежата и нужната държавна регулаторна рамка.

По време на пленарните сесии ще се проведат полемики, които да разрешат унифициране на държавно-правния метод при превъзмогване на заканите от нов вид през 21 век.

От Европа, с изключение на България, вземат участие и представители на Австрия, Германия, Унгария, Румъния, Франция и други.

Очаква се конференцията да излезе с декларация в поддръжка на Украйна, осъждаща съветската експанзия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР