Председателят на УС на БК ЦСКА - Роберт Гергов, направи

...
Председателят на УС на БК ЦСКА - Роберт Гергов, направи
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА: Предупредиха ни, че идват трудни времена

Председателят на УС на БК ЦСКА - Роберт Гергов, направи коментар по отношение на последните събития в клуба. Той съобщи, че в тима са разочаровани от обстоятелството, че би трябвало да се разделят с някои играчи и евентуално ще би трябвало да правят отстъпка от шампионските си упоритости.

„ Като първенец с ЦСКА, капитан на тима и народен играч зная, че преди значим мач е належащо успокоение. При опция играчите се изпращат в лагерна конюнктура, с цел да се концентрират за идната среща.

За страдание преди дуела против водача Черноморец нашият отбор бе лишен от нужното успокоение. Недоумявам за какво Сашо Чакмаков реши персонално да осведоми медиите за своето овакантяване в събота вечер. Кому бе нужно това бързане? Кой имаше интерес в ЦСКА да има напрежение?

Съжалявам за това негово решение, никой не може и няма да отхвърли приноса му за възобновяване на залата и възраждането на БК ЦСКА. Сигурен съм, че Сашо може да бъде полезeн на ЦСКА и без да e част от УС.

Аз оставам, тъй като имам ангажимент към момчетата, треньорите и децата в школата. Ще направя всичко по силите си ЦСКА да излезе от обстановката с боеспособен състав и нито лев отговорности. Ние сме ЦСКА и не можем да си позволим друго, с изключение на безупречна известност.

ЦСКА ще го има! Предупредиха ни, че идват сложни времена и ние сме длъжни да вземем ограничения. Разочаровани сме, че би трябвало да се разделим с някои положителни играчи и евентуално да отстъпим от шампионските си упоритости. Но очевидно това е ориста на баскетболния ЦСКА към този момент повече от 30 години. Работим в управлението да влязат младежи, които ще влеят нова сила и ЦСКА скоро ще бъде първенец.

В школата ни пораства ужасно потомство, някои ще би трябвало да станат мъже по-рано от плануваното, само че в последна сметка всеки би трябвало да хване шанса си. И не на последно място - убеден съм, че в клуба скоро ще влязат хора,  които знаят по какъв начин да върнат публиката в залата. Видяхме на волейболния край каква обич и поддръжка получиха девойките от трибуните. Това е ЦСКА! “, съобщи Гергов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР