Председателят на украинската компания „Нафтогаз“ Андрей Коболев коментира пред телевизия

...
Председателят на украинската компания „Нафтогаз“ Андрей Коболев коментира пред телевизия
Коментари Харесай

Председателят на „Нафтогаз“ се опасява от пълна загуба на украинския газов транзит


Председателят на украинската компания „ Нафтогаз “ Андрей Коболев разяснява пред телевизия „ 5 канал “, че строителството на новия газопровод „ Северен поток 2 “ ще направи газотранспортната система на Украйна изцяло неизползваема и ще докара до цялостна загуба на газовия пренос.
„ Ще загубим целия пренос. Тъй като има още и „ Турски поток “, който с огромна възможност ще построят и пуснат в края на 2019 г “, счита ръководителят на „ Нафтогаз Украйна “.

Според Коболев, при положение на въвеждане в употреба на „ Северен поток 2 “, Украйна ще загуби възпиращият резултат против „ съветската експанзия “. Този газопровод би трябвало да се проучва не от позиция на загубата на пари, а от позиция на боен риск “, счита той.

„ Трябва да притеглим задгранични компании в ръководството на украинската газотранспортна система и да си разделим с нея приходите и облагата в подмяна на вложения, в подмяна на придобиването на дял, в подмяна на поддръжката на Запада, за енергийна успеваемост, за доста неща “, разяснява още Коболев.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР