Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира пред Sportal.bg вчерашното

...
Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира пред Sportal.bg вчерашното
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Втрещени сме! Някои още живеят в 90-те години

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разяснява пред Sportal.bg вчерашното изявление на административния шеф на ЦСКА-София Милко Георгиев. Последният сподели изненадващо, че за него идният конкурс за базите на ЦСКА е " завършен въпрос ".

" Първо, до нас доближи информация, че господин Георгиев е освободен от клуба на господин Гриша Ганчев. Не знам дали това е истина, само че е реалност, че в последно време не е имал никакви изяви. Колкото до самото му изявление, за следващ път оставам слисан по какъв начин се счита да се заобикаля закона и да се наглася всичко. Явно някои хора още живеят в 90-те години.

Сигурен съм, че министър Красен Кралев и цялата страна няма да позволен законът да бъде заобиколен. Още повече след случилото се през предишното лято. Ние ще се борим до дъно, като само желаеме да бъде всичко почтено и транспарантно! Ако господин Ганчев предложи и подсигурява по-добро развиване, няка той да завоюва търга, само че ще забележим дали ще бъде по този начин.

Отново ще се върна към другия търг - за емблемата, и ще попитам доближения до ловешкото управление господин Борносузов, дали има потребност да му услужим с 15 лв., с цел да си заплати правосъдната такса по обжалването, което е направил преди повече от месец ", сподели Гьонов пред Sportal.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР