Председателят на Торите, който претърпя две унизителни поражения на междинните

...
Председателят на Торите, който претърпя две унизителни поражения на междинните
Коментари Харесай

Председателят на Торите, който претърпя унизителни поражения на междинните избори, не е сигурен дали ще се кандидатира отново

Председателят на Торите, който претърпя две унизителни провали на междинните избори тази седмица, не е сигурен дали ще се кандидатира още веднъж на общите избори.

Ричард Холдън беше притиснат дали възнамерява да „ напусне кораба “, откакто партията му претърпя опустошителни удари през нощта на междинните избори в Уелингбъроу и Кингсууд, където лейбъристите отхвърлиха голямото болшинство на торите. Двойното проваляне ще натрупа спомагателен напън върху управлението на Риши Сунак, защото националните социологически изследвания демонстрират, че торите са на път за историческо изгубване на общите избори.

Г-н Холдън, който като ръководител на партията на торите следи акцията на партията, стана Първият закостенял народен представител от Северозападен Дърам през 2019 година Но измененията в границите значат, че мястото ще бъде отстранено на идващите общи избори.

Излъчвайки ефира тази заран, с цел да отбрани пагубната нощ на междинните избори на торите, господин Холдън беше крит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР