Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев определи като театър

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев определи като театър
Коментари Харесай

Шефът на СОС: Провокацията с украинското знаме е театър на абсурда! Уронва престижа на съвета

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев дефинира като спектакъл на парадокса опита на общинския консултант Борислав Иванов да смъкна украинското знаме от фасадата на Столична община.

 

Това е извънредно недопустимо, дава началто на предизборната акция за локалните избори и уронва престижа на общинския съвет. Борислав Иванов няма по какъв начин да заема всички управителни постове, които заемаше до момента, разяснява Георгиев пред bTV. 

 

По думите му Столична община ще направи всичко допустимо, с цел да може Борислав Иванов да получи заслуженото си.

 

Всичко това са провокации на общински съветници, които имат за цел е да привлекат вниманието на аудиторията, означи Георгиев.

 

България има ясна евроатлантическа ориентировка и тя е в символ на взаимност на нападнатата от агресора страна, сподели шефът на СОС.

 

Според него значимото е и в обществото да има непоносимост към такова държание. " Едните хвърлят димки, другите смъкват флагове и просто доста обезверено желаят да стартират борбата за кметския стол ", безапелационен бе Георгиев за провокацията в Следствен отдел към окръжна прокуратура.

 

От своя страна Борислав Иванов разяснява неуместните си дейности с довода, че не е се опитал просто да смъкна украинското знаме, а е го свалил, тъй като това били неговите правила.

 

Иванов съобщи, че ще подаде оставката си като заместник-председател на Комисията по публичен ред в Столичния общински съвет.

 

„ Възраждане “ не са имали нищо общо с решението на Иванов да смъкна украинското знаме от фасадата на Следствен отдел към окръжна прокуратура. „ Не съм член на „ Възраждане “ към момента, само че желая да стана “, настоя Борислав Иванов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР