Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев написа на личния

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев написа на личния
Коментари Харесай

Председателят на СОС: Току-що получих оставката на Борислав Иванов

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев написа на персоналния си профил във Фейсбук, че към този момент е получил поисканата оставката на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов във връзка свалянето на украинското знаме от постройката на СОС. Припомняме, че общинският консултант Борислав Иванов от " Патриоти за София “ съумя да смъкна украинското знаме от фасадата на Столична община. Последва светкавична реакция и сътрудниците му от ГЕРБ и " Демократична България " желаеха той да бъде отхвърлен като зам.-председател на СОС поради хулиганска демонстрация.

Ето какво написа Георги Георгиев:

" Току-що получих поисканата от мен оставка на заместник-председателя на Столичния общински съвет господин Борислав Иванов. В " Тази заран " по bTV разясних събитията от последните два дни, които, за жалост, се трансфораха в спектакъл на парадокса. 

Всичко стартира в сряда, когато " Възраждане “, отпред с техния водач и сътрудника Борислав Иванов откриха акцията си за локалните избори пред постройката на общината с митинг и следващи опити за събаряне на знамето на Украйна. С митинг започнаха акцията си за локалния избор и " Спаси София “, отпред с Борис Бонев, които пък използваха димки… За страдание, очевидно занапред ще сме очевидци на такова държание от двете политически обединения.

Веднага след акциите на сътрудника Иванов, още през вчерашния ден преди обяд внесох отчет с искане за неговата оставка като зам.-председател на Столичния общински съвет, само че и като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност. На 27-и октомври чакам този проблем да завърши в залата на съвета, където в действителност би трябвало да намираме решения на значимите за софиянци въпроси, а не да трансформираме общинския съвет в пленник на трагикомични предизборни подиуми на претенденти за спасители на София. София може и заслужава повече ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР