Председателят на сръбския парламент и бивш дългогодишен министър на външните

...
Председателят на сръбския парламент и бивш дългогодишен министър на външните
Коментари Харесай

Ивица Дачич участвал в нощни забавления с непълнолетни момичета

Председателят на сръбския парламент и някогашен дълготраен министър на външните работи Ивица Дачич е взел участие в нощни занимания с малолетни девойки на възраст от 15 до 18 години.

Скандалните разкрития оповести заместник-председателят на Партията за независимост и правдивост Мариника Тепич. Тя заяви, че това нещо се случва от години в " персоналния град " на Драган Маркович-Палма - Ягодина. " Обществото в този момент ще разбере в какви чудовища са се трансформирали властимащите ", сподели тя в централата на партията.

По време на конференцията Тепич излъчи видеозапис с показанията на млад мъж, който е бил свидетел на тези " закрити купони " с присъединяване на малолетни. Мъжът описа, че " купоните продължавали до рано сутринта ". След като девойките бъдат алкохолизирани, те съпровождат гостите си. Всичко това става над басейна на хотел " Алфа ". Там съм виждал Ивица Дачич, Александър Антич, както и притежателите на " Кнез нефт " и телевизия Копорникус. След като басейна се опразни и всички бъдат изпратени по домовете си, девойките отиват една по една и се показват. Разказват какво желаят, какво не желаят. Това повече наподобява на пазар за животни, в сравнение с ваучър ", описа младият мъж.

Той твърди, че девойките се опасяват за сигурността си, а техните родители вършат всичко допустимо да ги изпратят в чужбина, с цел да не пострадат и да ги спасят от половия тормоз. Част от тези девойки фиктивно работят в някое от държавните предприятия, само че в действителност работят като девойки за занимания. Една от тях е била заплашвана от заместник-министъра на вътрешните работи и е била принудена да взе участие в тези купони, описа още той.

" Убедена съм, че в случай че в тази наша Сърбия е останала най-малко дребна парченце морал, чест и достолепие, след тези разкрития прокуратурата не може повече да мълчи, а държавното управление би трябвало да падне ", сподели още заместник-председателят на Партията за независимост и правдивост Мариника Тепич, осведоми БГНЕС. Тя съобщи, че " съдружните сътрудници на Драган Маркович-Палма - Социалистическата партия на Ивица Дачич и Сръбската прогресивна партия на президента Александър Вучич опъват чадър над него ".

Ягодина се смята за град, който от десетилетия е под цялостен надзор и се е трансформирал в персонална благосъстоятелност на Драган Маркович-Палма. Той е дълготраен кмет, ръководител на общинския съвет в града и народен представител в Народното събрание. Маркович е и водач на партията Единна Сърбия. Според него Мариника Тепич популяризира неистини и за това ще би трябвало да върви в пандиза.

Ивица Дачич стартира политическата си кариера като представител на някогашния сръбски деспот Слободан Милошевич. Той е прочут с околните си връзки с чалга звезди като Цеца Величкович, която бе задържана след убийството на премиера Зоран Джинджич.

В взаимно публично известие опозиционните партии - Народна партия, Движение за свободна Сърбия, Демократична общественост на унгарците от Войводина, Гражданска платформа и Шумадийска област, приканват ръководителя на Народното събрание Ивица Дачич и ръководителя на Общинския съвет на град Ягодина Драган Маркович-Палма да подадат оставка или да прекратят осъществяването на държавните си отговорности до окончателното привършване на следствието заради корист с малолетни девойки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР