Председателят на сръбската Скупшина Ивица Дачич заяви днес, че утре

...
Председателят на сръбската Скупшина Ивица Дачич заяви днес, че утре
Коментари Харесай

Разпускат сръбския парламент, предстоят предсрочни избори

Председателят на сръбската Скупшина Ивица Дачич съобщи през днешния ден, че на следващия ден Народното събрание на страната ще бъде разхлабен за провеждането на предварителни парламентарни избори , заяви Нова телевизия. Дачич добави, че за него е било чест да бъде ръководител на Народното събрание.

След като Народното събрание бъде разхлабен, държавното управление ще работи като служебно . Очаква се на следващия ден да бъдат планувани предварителни парламентарни избори и локални избори в Белград. Очаква се двойният избор да се състои на 3 април , съгласно информация на в. " Политика ".

Президентските избори евентуално ще бъдат планувани на 2 март.

Парламентът на Сърбия през днешния ден назначи 10 членове на Надзорен съвет за изборната акция , който ще следи предизборните действия. Петима претенденти бяха препоръчани от Народното събрание, а петима от държавното управление. С днешното съвещание завърши работата на този състав на сръбската Спупщина. Очаква се на следващия ден Ивица Дачич да насрочи локалните избори, а президентът Александър Вучич - парламентарните, показва Танюг.
 Сърбите имат вяра, че се нуждаят от народна власт, само че първо - от образован деспот
Сърбите имат вяра, че се нуждаят от народна власт, само че първо - от образован деспот

Пручване демонстрира и че доста жители имат вяра в използването на принуждение може да докара до промени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР