Председателят на сдружението Ние идваме! Николай Хаджигенов задава 10 въпроса

...
Председателят на сдружението Ние идваме! Николай Хаджигенов задава 10 въпроса
Коментари Харесай

Хаджигенов пита Радев за оръжието за Украйна, чий е Крим и кои са шарлатаните

Председателят на сдружението " Ние идваме! " Николай Хаджигенов задава 10 въпроса към президента Румен Радев.

Хаджигенов желае президентът да уточни поименно кого засяга като " милитаристи ", " шарлатани " и " хора без лично мнение " .

Ако управлявахте единствено Българска социалистическа партия и България изпрати оръжие на опожарената Украйна, щяхте ли да напуснете обединението, с цел да оставите страната ни без държавно управление и без работещ парламент по време на рецесия, пита юрист Хаджигенов.

Той пита президента дали би оказал помощ на Украйна, виждайки експанзията, гибелта и разрушенията в нападнатата страна, без да са Ви помолили от Европейски Съюз и НАТО ? Има ли такава молба от алианса (НАТО) и в съюза (ЕС)?
 Радев пита готовите да въоръжават Украйна знаят ли по какъв начин ние се отбраняваме
Радев пита готовите да въоръжават Украйна знаят ли по какъв начин ние се отбраняваме

" Ако знаят отговора и продължат да упорстват да изпращаме оръжие - това е безконтролно, в случай че пък не знаят отговора, е невежо "

Адвокатът пита генерала на какво разстояние от спора са Румъния, Молдова, Полша, Литва, Латвия, Естония, Словакия, Унгария , когато открива географското състояние на България?

" Наличието на голяма историческа българска диаспора в Украйна не е мотив Путин да спре бомбардировките, само че е мотив ръководителят на Асоциацията на българите в Украйна Антон Киссе да съобщи, че огромна част от етническите българи в страната са на фронта и са без бронежилетки, а Украйна се нуждае от оръжие, с цел да се пази, а не с цел да атакува. Интересувате ли се от мнението на украинските българи ", пита Хаджигенов висшия главнокомандващ на България.
 Радев разкритикува политиците, които не са рискували живота си, само че с ненаситност излагат на риск непознатия
Радев разкритикува политиците, които не са рискували живота си, само че с ненаситност излагат на риск непознатия

По негови думи политици и демагози подценяват войната поради партийни ползи

Относно визитата на Радев в Испания, юрист Хаджигенов разяснява, че размерът съветски газ за Испания може да бъде установен и без посещаване в страната. " Изглежда късно е открит размера съветски газ в България, тъй като Вашият длъжностен министър председател, Вашият длъжностен министър на енергетиката и Вашият началник на " Булгаргаз " отхвърлиха 2/3 от размерите на ниска цена азерски газ . Ако смятате, че рисковете са били известни от дълго време, това значи ли, че от дълго време сте съдействали да останем без различни доставки ", написа Хаджигенов.

Политикът пита президента дали е обсъждан въпросът за противовъздушната защита и радарната система от Дуранкулак до София на Национален съвет за национална сигурност. Припомняме, тези съвещания се организират при закрити врата за обществото. Хаджигенов пита президента Радев, в случай че са обсъждани по кое време и какви ограничения Радев е взел като висш главнокомандващ.
 Радев благодари на Испания за помощта в запазване на небето ни
Радев благодари на Испания за помощта в запазване на небето ни

Той се срещна с премиера Педро Санчес и ръководителя на Конгреса на депутатите Меричел Батет

" Ако положението на изтребителната ни авиация и отбраната на територията ни са в обезпокоително състояние, по каква причина назначеният от Вас министър председател, а след това - боен министър, се противопоставяше на предислокацията на съществени сили на НАТО на наша територия, потвърждавайки, че след време ще подготвим наш батальон, ще попълним единствено изчезналите запаси и ще допуснем единствено българско командване ", пита Хаджигенов.

" Как като президент на Републиката оценявате осведомителната война против страната ни, засиленият шпионаж и държанието на съветския дипломат в София ", пита Хаджигенов, визирайки отзованите съветски дипломати от страната ни и назидателния звук на съветския дипломат в София.

" Г-н Радев, чия територия е Крим ", пита Хаджигенов, припомняйки диспута с Атанас Герджиков преди втория мандат на Радев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР