Председателят на сдружението Левски на левскарите Димитър Костадинов заяви, че

...
Председателят на сдружението Левски на левскарите Димитър Костадинов заяви, че
Коментари Харесай

Димитър Костадинов: Открита среща няма да има, ръководството на Левски не се съгласява с нашето желание да влязат всички, както и медиите

Председателят на сдружението " Левски на левскарите " Димитър Костадинов съобщи, че плануванаъа среща с управлението на Левски няма да се състои. Причината е, че шефовете на клуба не желаят да създадат събитието налично за всички искащи последователи и медиите.

" Открита среща за почитателите и медиите няма да има. Ръководството не се съгласява с нашето предпочитание да влязат всички, както и медиите, с цел да може всички левскари да се осведомят какви са връзките и какво се случва. Хората, които са се събрали не са нито хиляди, нито стотици. Така че оправдания от сорта, че няма място къде са изцяло несъстоятелни ", съобщи Костадинов.

" Поканите за срещите, които отправихме, бяха предизвикани от изявленията на мажоритарния притежател, че би се срещнал с всеки левскар. Това не е по този начин. Той не желае да се вижда с нас ", сподели още ръководителят на сдружението " Левски на левскарите ".

" Прекратяваме практиката за срещи на мрачно и да излъчваме представители. Това сме го правили към този момент повече от две десетилетия с редица някогашни притежатели на клуба, резултатите на които сме очевидци са косвено резултат от тази метод на връзка, без наличие на медии ", съобщи Костадинов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР