Председателят на Съдийската комисия на Руския футболен съюз (РФС) Александър

...
Председателят на Съдийската комисия на Руския футболен съюз (РФС) Александър
Коментари Харесай

Шефът на руските футболни съдии напусна поста си

Председателят на Съдийската комисия на Руския футболен съюз (РФС) Александър Егоров е подал оставка от поста по лично предпочитание, оповестява пресслужбата на централата.

Редица клубове показаха недоволството си от работата на съдиите в шампионата на страната, а след мача ЦСКА (Москва)- ФК Краснодар от 19-ия кръг нервите на президента на армейците Евгений Гинер не устояха и той избухна в медиите.

Гинер направи няколко внезапни изявления по адрес на съдиите, само че главно и на Егоров, вследствие на които беше осъден за 3 месеца и 6 дни условно от всякаква активност. 47-годишният Егоров беше назначен на поста през май 2018-а година.

Шефът на Руския футболен съюз Александър Дюков изясни през ноември, че Егоров има месец да поправя грешките на арбитрите, в случай че не- да подава оставка, което и се случи.

" Взех самичък решението да си подам оставката. Но също по този начин съм убеден, че промяната при съдиите ще бъде сполучлива в последна сметка. При мене беше свършена голяма работа, въпреки че не всичко замислено се осъществя, сподели от своя страна Егоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР