Председателят на съдебната комисия на Камарата на представителите Джим Джордан

...
Председателят на съдебната комисия на Камарата на представителите Джим Джордан
Коментари Харесай

Джим Джордан призовава прокурора на Тръмп Фани Уилис, докато бушува спор относно наемането на предполагаемия любовник Нейтън Уейд

Председателят на правосъдната комисия на Камарата на представителите Джим Джордан издаде призовка в петък на окръжния прокурор на Джорджия Фани Уилис, изисквайки от нея да съобщи документи, които биха могли да се отнасят до хипотетичния й спекулация с мъжа, който е наела да бъде основният прокурор против Доналд Тръмп.

Уилис, определен демократ в окръг Фултън, отказа непринудено да показа записи за връзката си с Нейтън Уейд, базирайки се на „ добре приети ползи за дискретност, свързани с настоящо престъпно дело “.

Уилис и Уейд не са отрекли да имат спекулация, което за първи път беше твърдяно в правосъдни документи на 8 януари от съобвиняемия на Тръмп Майкъл Роман, който сподели, че Уилис е имал очевиден спор на ползи по делото.

Офисът на Уилис е платил на Уейд, юрист с частна процедура, 654 000 щатски долара за правни такси от януари 2022 година, заяви Atlanta Journal-Constitution.

Призовката — малко евентуални предходни доброволни претенции за досиета — не търси съответно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР