Председателят на румънския Сенат Флорин Къцу съобщи, че президентът на

...
Председателят на румънския Сенат Флорин Къцу съобщи, че президентът на
Коментари Харесай

Украинският президент ще говори пред румънския парламент


Председателят на румънския Сенат Флорин Къцу заяви, че президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще приказва пред Народното събрание на Румъния идната седмица, оповестява в. " Адевърул ", базирайки се на обява на Къцу в Туитър.

" Важна полемика с премиера на Украйна Денис Шмигал: президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще произнесе тирада пред Народното събрание на Румъния. В качеството си на ръководител на Сената на Румъния ще провеждам нещата по този начин, че това да се случи идната седмица. Украйна има цялата ми поддръжка. Благодаря, Денис! ", написа в Туитър Флорин Къцу.

Вчера ръководителят на Камарата на депутатите Марчел Чолаку също съобщи, че президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще се обърне към Народното събрание на Румъния, като уточни, че е почнала " серия от връзки " в тази тенденция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР