Председателят на Републиканската партия във Флорида Кристиан Зиглер записа графичен

...
Председателят на Републиканската партия във Флорида Кристиан Зиглер записа графичен
Коментари Харесай

Председателят на републиканската партия във Флорида записа графичен видеоклип на срещата си с жена, която го обвинява в изнасилване

Председателят на Републиканската партия във Флорида Кристиан Зиглер записа графичен видеоклип, на който прави полов акт с дамата, която го упреква в обезчестяване, съгласно отчет и клетвена декларация от полицията.

Зиглер снима видеото на мобилния си телефон, откакто се появи самичък в жилището на дамата на 2 октомври, съгласно Florida Trident. Той твърди, че активността е по взаимно единодушие.

Обвинителят на Зиглър се вижда „ приведен над мебел в спалнята “ и се чува да споделя на ръководителя на Републиканската партия на Флорида „ да доближи кулминационната точка в устата си, а не върху новата си риза “, в късото видео, източници на изхода.

Като част от наказателното следствие на ръководителя на Републиканската партия в щата Съншайн, полицейското ръководство на Сарасота към този момент има този видеозапис.

Съпругата на водача на Републиканската партия, Бриджит Зиглер, удостовери пред полицията в Сарасота, че тя и брачният партньор й преди този момент са имали полов контакт по взаимно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР