Председателят на Районната потребителска кооперация „Стратеш" в Ловеч Байко Баев

...
Председателят на Районната потребителска кооперация „Стратеш" в Ловеч Байко Баев
Коментари Харесай

Бизнесмен нарече полицейски шефове политически к*рви

Председателят на Районната потребителска кооперация „ Стратеш " в Ловеч Байко Баев назова локални полицейски шефове "политически к*урви ". Това се е случило през вчерашния ден на общото годишно изборно заседание на кооперацията ".

Афектиран от локалното ръководство Баев първо се извинил на присъстващите дами и пред цялото заседание нарекъл всички ръководители на Община гр. Ловеч, Министерство на вътрешните работи гр. Ловеч и ОДП гр. Ловеч с обидния термин.

Ето какво описа за случая пред ФАКТИ.БГ ръководителят на РПК „ Стратеш ":

Вчера на отчетното заседание доста съществено бе подложен въпроса за ролята на Общината. Ние, които държим дребни магазини и изпълняваме обществени функционалности би трябвало да сме подпомагани от нея, а вместо това тя ни пречи и ни се бърка съзнателно. Говоря най-много за кметицата Корнелия Маринова, която съгласно мен упражнява и политически напън върху шефа на Областната дирекция на полицията Милен Маринов и началника на районно ръководство на полицията в Ловеч Златин Михайлов. Логично, попитах, знаете ли по какъв начин се назовават тези, които извършват политически поръчки... "политически к*рви ". Не се отхвърлям от думите си и съм подготвен да поема цялостната отговорност за тях ", приключи Баев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР