Председателят на ПП Републиканци за България“ и водач на великотърновската

...
Председателят на ПП Републиканци за България“ и водач на великотърновската
Коментари Харесай

Цветанов на света литургия за празника на Велико Търново |

Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ и лидер на великотърновската листа с претенденти за народни представители Цветан Цветанов съблюдава дългогодишната си традиция да участва на Светата литургия, отслужвана за празника на Велико Търново, оповестиха от партията. 

Днес Велико Търново отбелязва популярната победа на цар Иван Асен ll при Клокотница, както и делото на благодетелите на града.

Литургията бе ръководена от Великотърновския митрополит Григорий. Заради ограничаващите ограничения и затворени музейни обекти, службата по изключение се състоя, не в емблематичната черква „ Св. 40 мъченици “, а в Катедралния храм „ Свето Рождество Богородично “. 

Заедно с Цветан Цветанов на богослужението участваха и претендентите от листата с номер 21 - Борислав Ангелов, Стефан Дойкин, Андрей Маринов, Фикред Ферадов, Пламен Маринов, Николай Драков, който е и регионален координатор на Републиканци за България и Иван Станев, координатор на секторна политика „ Електронно ръководство “ в партията. 

Парламентарни избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР