Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с Н.

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с Н.
Коментари Харесай

Петков към Митрофанова: В новото правителство ще бъдем гарант за българския и руския интерес

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков се срещна с Н. Пр. Елеонора Митрофанова. Пред нея той насочи настоятелна молба от името на доста родители и възпитаници да бъде непокътнато учебното заведение към съветското посолство, заради извънредно положителното обучение, което дава на българските деца. В създалата се обстановка обаче, след дейностите на българските управляващи, учителският състав е редуциран до най-малко, което прави невероятно запазването на учебното заведение във типа, в който е, осведоми посланикът. Тя увери, че при смяна на ситуацията и връзките сред нашите страни, това ще бъде измежду първите въпроси, които ще намерят удобно решение.

Румен Петков акцентира нуждата от търсене на разговор и убеждението на АБВ, че той би трябвало да стартира по самодейност на българското държавно управление за излаз от рецесията в междудържавните връзки. „ Ние, като партия АБВ в коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ ще настояваме за гаранция, че новото българско държавно управление (ако се стигне до него) по най-бързия метод ще стартира разговор с Русия за намиране на решения, които да подсигуряват и българския, и съветския народен интерес “, уточни той.

Петков е безапелационен, че новото българско държавно управление би трябвало да започва по най-бързия метод договарянията с „ Газпром износ “ за гарантиране газовата сигурност на страната. Но е значим и ефикасен разговор, който да разреши просветителния, теоретичен и състезателен продан сред двете страни. Приоритет е и запазването на туристопотока, което значи с напъните и разбирането на българската страна да бъдат обезпечени опциите дипломатическите представителства (консулските служби в България и Русия) да работят задоволително интензивно за издаване на визи за туристи, тъй като за нас Русия е извънредно сериозен туристически пазар.

Румен Петков и Н. Пр. Елеонора Митрофанова се разделиха с положителни усеща и с обещанието, че ще бъдат предадени сърдечни поздрави на околните другари на България, които по един извънредно неточен метод бяха изгонени от страната ни.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР