Председателят на ПП АБВ Румен Петков определи удължаването на противоепидемичната

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков определи удължаването на противоепидемичната
Коментари Харесай

Румен Петков: Удължаването на противоепидемичната обстановка убива бизнеса

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков дефинира удължаването на противоепидемичната конюнктура като вулгарна нецензурност. Пред медиите той разяснява, че налице е цинизъм, който няма по какъв начин да бъде пояснен.
" Здравният министър извърши една грозна, отвратителна нечиста сделка, като дава надълбоко погрешен разбор за интервала 26 май - 9 юни. Избраният интервал също няма пояснение ".
Петков даде статистика, направена от медицински експерти за май и за юни и добави, че става въпрос за далавера в общественото пространство.
„ За май месец приблизително брой позитивни проби 33, % позитивни от осъществените проби 3.1%. За юни % от осъществените проби 3.5%. Разликата е 0.4 % - пренебрежимо малко. Това е нещо, което убива стопанската система. То ще съсипе нашия туризъм. Борисов персонално е отговорен за съсипията на туризма и за отравянето на атмосферата в страната. Това, което се прави, е целеустремено подстрекателство, че някой се грижи за нас. Тоя някой Борисов да се грижи да си опустоши спалнята. Да се грижи да си измие очите. Това е допустимо ".
Румен Петков съобщи, че липсва справедлива статистика на СЗО за това какъв брой са умрелите от COVID-19.
„ Защо СЗО в собствен експлицитен документ предложи умрял човек, умрял човек, без значение от това какви други болести има, в случай че има ковид, да бъде писано ковид? Черепно-мозъчна контузия, два инфаркта и един инсулт - ковид. Ние нямаме справедлива статистика какъв брой са умрелите от ковид. Ние имаме смъртни случаи, в които има и ковид ".
Оповестяването за осъществявано тестване на популацията, съгласно ръководителя на Политическа партия АБВ, обслужва бизнес ползи. Той не изключи цивилен митинги и непокорство, в случай че изключителната конюнктура продължава в този си тип.
„ Туризмът и стопанската система да си дадат сметка кой ги убива. Продължавам да очаквам отговора на Народна банка какъв брой са редуцирани спестяванията на хората. Хората какъв брой пари са изтеглили, с цел да могат да си обезпечат някаква издръжка. Тази грозна далавера, която предприе държавното управление, е поредна стъпка в психическия гнет от една тайфа негодници ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР