Председателят на ПГ на Има такъв народ Тошко Йорданов заяви

...
Председателят на ПГ на Има такъв народ Тошко Йорданов заяви
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Радев: В този парламент няма никакъв смисъл

Председателят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов съобщи пред президента Румен Радев, че " в този парламент няма никакъв смисъл и е най-добре да се отиде на предварителни избори ", оповестява Българска национална телевизия.

Със среща с представителите на Има Такъв Народ завършват политическите съвещания на президента Румен Радев с парламентарно показаните партии, преди президентът да връчи първи изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

Парламентът е привършен още от съставянето на държавното управление, разяснява Йорданов:

" Между две политически обединения с поддръжката на трета, които излъгаха гласоподавателите си. Самото забременяване на това ръководство беше порочно ".

Да се наблюдават договарянията сред сегашните " несглобкаджийски сътрудници " е мъчно, тъй като те се организират зад затворени порти, сподели още депутатът.

" Това не са открити и почтени договаряния, а някакъв подмолен пазарлък на тематика постове, пари и регулатори ".

Няма закон, който да не е изменен четири или пет пъти, сподели още Йорданов и дефинира като нездравословни измененията в Конституцията. " Част от тях бяха направени единствено поради Вас " - обърна се той към президента - " Те не разсъждават за цената на президентската институция, а разсъждават с хора - къде е мой човек и къде не е ".

България би трябвало да се ръководи от експертно държавно управление с необятна парламентарна поддръжка и всяка партия да носи отговорността за специалистите, които е излъчила, съобщи Тошко Йорданов. Подобна формула, съгласно него, би могла да се реализира в идващ парламент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР