Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов призова

...
Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов призова
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков обеща евтин газ и излъга

Председателят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов прикани министърът на енергетиката в оставка Александър Николов да обясни въпросът с природния газ.

„ Надявам се в този момент, когато се разпадне това държавно управление, Александър Николов да пристигна и да каже истината. Кой е индивидът, поради който сега газът е безценен. Ето да речем, ще открехна мъничко вратата. Министърът на енергетиката от последните два месеца изяснява на Министерски съвет и спори с тия двамата /Василев и Петков - бел.ред./, че България е в тежка обстановка, че газът е извънредно безценен, че Кирил е заречен на ниска цена газ от Америка, който не съществува и е излъгал. Двата танкера пристигнаха и се изхарчиха, той излъга, че ще има регулярни доставки на по-ниска цена. На всичкото от горната страна Германия, Италия и Гърция сигурно са страни от Европейски Съюз, които по една скица се разплащат с съветската страна и получават съветски газ. Това очевидно е скица, която не нарушава глобите “, сподели Йорданов по бТВ.

Той уточни, че настояването на Николов е било ние да създадем същото – да използваме същата скица, с цел да получаваме съветски газ с 32% надолу.

„ Човекът, който е спрял брутално това се споделя Асен Василев. Надявам се да пристигна времето той да го каже в детайлности. Министърът прави каквото може макар глупавия, недомислен, несръчен напън упражняван от Кирил Петков и Асен Василев. Асен Василев е пречил на Николов. След като три европейски страни заобикалят този проблем, за какво България да не постъпва по същия метод като член на Европейски Съюз, това е било желанието на министъра и на министерството. Тогава няма да приказваме за медиатори “, добави още Тошко Йорданов.

Ние искахме в действителност да има държавно управление, само че лицемерието и неморалността са неприемливи. Няма да бъдем част от коалиция, в която пристрастеността към властта и достъп до позиции е непременно, съобщи зам.-председателят на Има Такъв Народ.

„ Лъсна лицемерието на Демократична България към нас и към останалите партии. Ако погледнете физиономията на Иво Мирчев най-после на записа ще видите какъв брой сюрпризиран е той самият. Те пробват да замажат вредите, тъй като това е огромна издънка, те не биха ги споделили онлайн, като да вземем за пример това, че ние сме 100% мафия, а те са 100% - бели “, добави още той.

Относно съставянето на държавно управление в границите на това Народно събрание, Йорданов съобщи, че мандатът би трябвало да е върнат през днешния ден.

За обявата на Слави Трифонов от през днешния ден, в която той приканва Бойко Рашков да го арестува най-малко за 24 часа, тъй като е мафиот, Йорданов разяснява, че Рашков като герой с мафията и корупцията има публично самопризнание на Слави Трифонов, че е мафиот. „ Това не са за занемаряване доказателства, тъй че да се задействат. Рашков да се задейства бързо “, добави Тошко Йорданов.

Рашков не е монахиня в девически манастир, а оглавява Министерство на вътрешните работи. Имаше един арест на Борисов, който приключи позорно, само че Рашков има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност, а законът за КПКОНПИ е нещо напълно друго, разяснява Йорданов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР