Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова заяви в студиото

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова заяви в студиото
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Покушението срещу граничния полицай Бъчваров е покушение срещу държавността

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова съобщи в студиото на " Лице в лице “, че оградата по границата с Турция е неподдържана и неприятно стопанисвана.

" Да, по време на третия ни мандат, държавното управление " Борисов “ направи оградното оборудване и то беше давано за образец в цяла Европа като единствен метод за предотвратяване от мигрантска вълна. До преди две години тематиката мигрантски напън не присъстваше въобще в новинарските излъчвания. Темата нула мигрантска вълна към България беше водеща на Европейските препоръки, когато България се даваше за образец “, сподели тя.

" Две години по-късно, откакто в Закона за Държавния бюджет и неговата актуализация Народното събрание отдели 5 млн. лева за грижа и ограничения по това оборудване и ние още веднъж приказваме, че то е неподдържано, това значи неприятно стопанисване. На какво се дължи то – на две години безредни дейности, на промяна на министри, промяна на управителни сформира, цялостна деорганизация на Министерство на вътрешните работи “, добави Атанасова.

По думите ѝ покушението против граничния служител на реда Бъчваров е нападение против държавността.

" Ако страната не се изправи против това, то никога не можем да подсигуряваме сигурността на българските жители “, добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР