Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе среща с представители на Фондация „Америка за България“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с ръководителя на Борда на шефовете на Фондация „ Америка за България “ Лин Дафт, членовете на борда Крис Матлън и Антъни Мано, както и с Нанси Шилер, която е президент и основен изпълнителен шеф на Фондацията в България, оповестиха от партията.

По време на срещата бяха разисквани необятният набор от действия и планове на организацията в областта на образованието и културата. Цветанов поздрави членовете на борда за плана на Фондацията в Пловдив, където „ Америка за България “ влага 8,2 милиона лева за реституция на Епископската базилика, която би трябвало да отвори порти през 2019 година като централна забележителност и културно пространство по време на мандата на града като европейска столица на културата.

„ Сътрудничеството и партньорството на Фондацията с локалните управляващи и редица сътрудници от неправителствения бранш е основно за популяризирането и запазването на културното завещание на страната, само че също по този начин и за създаване на стабилно и мощно гражданско общество “, добави Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР