Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов открива обновената общинска сграда в Пещера

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще открие на 30.10.2018г. /вторник/ от 10.45 ч. санираната постройка на общинската администрация в Пещера и от 11.15 ч. многофункционална спортна площадка навън в ОУ “П.Р.Славейков “ в гр. Пещера.

Проектът за саниране е на обща стойност 677 763 лева от Оперативна програма „ Региони в напредък “. В рамките на тези средства е топлоизолирана постройката на общинска администрация, заменена е дограмата, сменен е покривът, построена е климатична термопомпена апаратура и е направена реорганизация на първия етаж за да бъде трансфорат в Център за обслужване на жители.

Първият етаж е бил ресторант в предишното, който е закупен от общината за 250 000 лв. посредством облигационен заем и е ремонтиран с 214 000 лв. лични средства по този начин, че да бъде причислен към административната постройка. Ремонтът е удължен със средства от оперативната стратегия с цел да дава отговор на европейските правила за административен център.

Спортната площадка, която ще бъде открита от Цветан Цветанов, включва в себе си мини игрище за футбол с изкуствена настилка, мини игрище за баскетбол, фитнес навън и тенис маси. Проектът е на стойност близо 270 000, подаяние от „ Биовет “ АД Пещера. Общината е финансирала правенето на плана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР