Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов: Банско е №1 и ще остане №1

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов взе участие в церемонията по формалното разкриване на ски сезон 2018/2019 в Банско.

Гости на церемонията бяха народните представители Даниела Савеклиева, Десислава Атанасова и Александър Мацурев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, зам.-министри спорта и на туризма, регионалният шеф на Благоевградска област Бисер Михайлов, както и петкратният притежател на Световната купа по ски алпийски дисциплини Марк Жирардели, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Банско е №1 и ще остане №1, тъй като предлага прелестни туристически услуги на българските и задграничните посетители през цялата година. Не е инцидентен фактът, че Марк Жирардели избра за поредна година Банско и още веднъж е с нас на откриването на ски сезона”, съобщи Цветан Цветанов. Той благодари на кмета на Банско Георги Икономов и екипа му, на концесионера и на всички работещи в туристическия отрасъл за напъните, които поставят, с цел да трансфорат Банско в зимен курорт от международна големина.

„ Отличията, които получава нашият град през годините, са доказателство, че работим в в вярната посока. С гостоприемството си, старанието и нашата непримиримост караме българските и задграничните туристи да се усещат добре и да се връщат още веднъж в Банско”, сподели кметът Георги Икономов и откри ски сезон 2018/2019.

На централния площад в зимния курорт се събраха стотици фенове на зимните спортове, с цел да се насладят на богатата стратегия с присъединяване на фолклорни сформира и кукерски групи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР