Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Антонио Лопес, ЕНП: При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на регионални градове, определени от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Това се случи в границите на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

„ Нашата българска делегация, формирана основно от кметове на регионални градове в България, които са гръбнакът на локалната власт у нас, поддържа твърдо Европейската национална партия, тъй като в нея вижда сигурност и разцвет за Европейски Съюз и жителите му “, съобщи Цветан Цветанов по време на срещата.

На собствен ред генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес показа с българската делегация своята убеденост, че ГЕРБ ще завоюва европейските избори следващата година и ще има максимален брой евродепутати в идващия Европейски парламент. „ Пожелавам ви триумф и на локалните избори в България по-късно същата година. При ръководството на ГЕРБ българските общини трансформираха образа си и през днешния ден имат европейски тип “, безапелационен бе той и благодари на Цветан Цветанов и кметовете от ГЕРБ за това, че работят интензивно по идеята за мощна и обединена Европа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР