Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в конференция „Бъдещето на икономическия и паричен съюз“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще взе участие в конференция „ Бъдещето на икономическия и паричен съюз “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Форумът ще се организира в зала „ Триадица “ на Гранд хотел София. Събитието се провежда от Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “, Фондация „ Конрад Аденауер “ и „ Вилфрид Мартенс “ център.

Откриването на конференцията ще бъде в 10.00 часа, като в него ще вземат участие и ръководителят на Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и кмет на София Йорданка Фандъкова, старши откривателят към „ Вилфрид Мартенс “ център Еоин Дреа и ръководителят на Бюрото на Фондация „ Конрад Аденауер “ в София Торстен Гайслер.

Модератор на полемиката е ръководителят на Комисията по енергетика и някогашен енергиен министър Делян Добрев, а гост-лектори на форума ще бъдат заместник-министърът на финансите Маринела Петрова, подуправителят на Българската Народна Банка Калин Христов, заместник-председателят на Комисията за финансов контрол Бойко Атанасов, заместник-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, както и изпълнителният шеф на Българската фондова борса Иван Такев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР