Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се възмути на

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се възмути на
Коментари Харесай

Атанасова: Момчета от ПП-ДБ и Възраждане, не сте у дома, осъзнайте къде се намирате

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се възмути на разразилия се по-рано скандал в Народното събрание сред ПП-ДБ и " Възраждане ".

" Всяка жена, разбираща проблемите, зараждащи при ръководството на дома, може да разбере проблемите, зараждащи при ръководството на страната ", написа Атанасова в своя Фейсбук профил.

" Днес и дамите бяха безсилни да схванат... Това ръководство на страна ли е? ", попита тя.

" Момчета от ПП-ДБ и " Възраждане ", не сте вкъщи, не сте и участници в улични свади. Осъзнайте къде се намирате. Дори и на 1-ви юни е неуместно да се държите хлапашки в тази постройка " , безапелационна е Атанасова.



По-рано през днешния ден породи физически конфликт сред депутати в Народното събрание след декларация на „ Възраждане ”. Грозната сцена включваше свалени очила, ритване на глезени, одраскана буза и замеряне с топчета хартия. Размениха се остри реплики сред членове на ПП-ДБ и партията на Костадин Костадинов. Част от депутатите се струпаха към парламентарната естрада. Председателят на Народното събрание Росен Желязов даде 10 минути отмора, до момента в който се успокои напрежението, само че по-късно прекъсна съвещанието.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР