Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният
Коментари Харесай

Извънредно! Д-р Дариткова и депутатка от ГЕРБ с положителни проби за COVID-19

Председателят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и националният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали позитивни проби за ковид след извършените проби измежду всичките депутати в Народното събрание. Това оповестиха от пресцентъра на партия ГЕРБ.

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в положително положение и нямат никакви недоволства. Те са уведомили фамилиите си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си.



Снимка: БГНЕС

Двете няма да вземат участие в идните съвещания както на парламентарните комисии, по този начин и в пленарните съвещания.

БЛИЦ напомня, че първият депутат, инфектиран с ковид, бе Хасан Адемов от Движение за права и свободи. Това стана ясно на 31 март.

Впоследствие Цвета Караянчева заяви, че ще се създадат проби на всички депутати, като те ще бъдат извършени в две медицински заведения. Председателите на парламентарните групи са известени.

Мустафа Карадайъ: Чух се с Хасан Адемов, обикновено е

Заради позитивната проба на Хасан Адемов Народното събрание приключи работа.

Ген. Мутафчийски сподели какво се случва с депутата Хасан Адемов, който е с ковид ВИДЕО

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден стана ясно, че Комисията по бюджет и финанси ще се събира в петък сутринта . Заседанието ще се организира в пленарната зала на Народното събрание.

Същевременно продължава изключителния Председателски съвет. На него водачите на парламентарните групи би трябвало да решат по какъв начин ще действа Народното събрание отсега нататък поради създалата се обстановка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР