Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски с остри думи

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски с остри думи
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Христо Иванов пи мазно турско кафе и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски с остри думи против водача на „ Демократична България “ Христо Иванов. „ Христо Иванов и олигарсите зад него желаят да вземат прокуратурата. Имаше положителни диалози за Конституцията – по какъв начин всичко ще е транспарантно, само че Христо Иванов излъга “, сподели Пеевски.

„ Христо Иванов пи мазно турско кафе и седеше в скута ми, до момента в който се случи Конституцията и всички идваха час през час, до момента в който направихме измененията, които са значими за България! Сега ще ми споделя, че отново ще извади тематиката „ Движение за права и свободи “. Движение за права и свободи крепи това държавно управление девет месеца. Маските паднаха, Христо, приятелю мой. Всичко свърши “, заключи Делян Пеевски пред публицисти.

Още в първите 10 реда на меморандума е записано, че това е предложение за договаряния, безапелационна е тя

Междувременно и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява оферти меморандум на ПП-ДБ.

„ В него написа, че кандидатури би трябвало да бъдат транспарантни и непартийни, специалисти. Те изпратиха обаче Станислав Тодоров, народен представител от Политическа партия за началник на КЕВР - ярка политическа фигура. Петър Петров изпратиха за заместник-шеф на ДАНС. Виждате ли какъв брой непартийни, транспарантни, какъв брой експертни ”, сподели той.

„ Гюров пратиха в Българска народна банка - ярка политическа фигура. По кой транспарантен принцип избраха шефа на АДФИ “, продължи да пита Борисов и добави: „ Къде се произнесоха неправителствените организации. Чий глас чухме? “.

„ С една дума, със своите представители, те пръскат в медийното пространство, че това са някакви борци за непорочност. Всичките им дейности до момента демонстрират противоположното “, акцентира Борисов.

Относно Министерски съвет водачът на ГЕРБ съобщи, че са излъчили Мария Габриел, която е 15 години еврокомисар, а ПП-ДБ са излъчили Николай Денков, който е ярка политическа фигура.

Той е опит за политическа търговия, сподели вицепремиерът

„ Андрей Цеков - ярка политическа фигура за министър на Министерство на регионалното развитие, Асен Василев, който е водач на Политическа партия и ярка политическа фигура. Искате ли да ги карам под ред? Нито един от тези правила за бистрота и самостоятелност не е спазен ”, разяснява Борисов, след което изрази удостоверение, че и ГЕРБ са „ за “ самостоятелни регулатори и неизлъчване на ярки политически фигури, както е записано в меморандума.

Той засегна и тематиката за негласуването от страна на ПП-ДБ в пленарна зала план за стоежа на нуклеарната централа на „ Уестингхаус “.

„ Разочаровам се от ПП-ДБ, тъй като провалят градежа на нуклеарната централа. Гласуваха срещу, това не е добър знак ”, добави още Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР