Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски продължава с челната

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски продължава с челната
Коментари Харесай

Пеевски пита дали партията на Радев е финансирана с мръсни пари от служебните мандати

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски продължава с челната си офанзива против Румен Радев, като разгласи удовлетворение от това, че е предизвикал президента да.

" Изкарах го от комфортния комфорт на уютния му кабинет. Той излезе, сподели, че ще прави партия, очаквам го на терен. Ръкавицата е хвърлена, желаеме борба на политическия терен. Не може да злоупотребява с институцията и да се крие зад цялостния си имунитет ", разгласи той.

Пеевски още веднъж прикани Радев да подаде оставка и да " има достолепието да стане политически водач, да се срещнем на европейските избори ".

" Единственото, което е неприлично, е в случай че тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати ", сподели той.

Пеевски загатна, че имунитетът на Радев против наказателно гонене може да бъде свален, в случай че " прокуратурата ни даде данни ", само че отхвърли да се готви импийчмънт на президента.

Дотук депутатът от Движение за права и свободи не е съобщил за каквито и да е нови данни за корупция в екипа на Радев, а препраща всички въпроси на публицисти към остарели медийни изявления във връзка Николай Копринков и Сотир Ушев.

" Според мен (в президентството) има доста касиери - има доста дребни кученца, които влачат плячка в тъмната институция ", беше коментарът на Пеевски.

Той реши да продължи с размяната на " любезности " с Радев, като го назова " Мистър Кеш ", откакто президентът се обърна към него с " господин Магнитски ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР