Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски призова Румен Радев

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски призова Румен Радев
Коментари Харесай

Пеевски: Призовавам Радев да обърне светлината към президентската институция

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски прикани Румен Радев да обърне светлината към президентската институция. 

„ Внимателно следих изказването на президента и разбрах какъв брой значимо е било да променим Конституцията, с цел да може в действителност да имаме парламентарна република в цялостния й смисъл. Думите на президента демонстрираха раздразнението на един главозамаял се властолюбец, на който е отнето пълновластието. Който с едноличното си ръководство, посредством безконтролните си служебни държавни управления докара страната до политическа и икономическа рецесия, от които популярност Богу изведохме България с евроатлантическото болшинство в Народното събрание. И с измененията в Конституцията гарантирахме, че в никакъв случай повече няма да има владетел, който да вреди на народа и страната ", изясни Пеевски.

„ Когато президентът Радев приказва за корупция, първото, което би трябвало да направи е да се вгледа в себе си и към себе си. Преди време той сподели, че светлината, неизбежно побеждава мрака, стига да има хора с героизъм и кураж, които да не се опасяват да се борят за нея. Призовавам го да има героизъм и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят доста, доста забавни и некрасиви неща ", сподели още ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР