Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски и посланикът на

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски и посланикът на
Коментари Харесай

Пеевски: Аферата Лукойл“ трябва да бъде разкрита

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски и посланикът на Украйна в България Олеся Илашчук се договориха да продължат да работят против режима на Путин и неговото финансиране. Двамата разговаряха през днешния ден в Народното събрание. Украинският дипломат благодари персонално на Пеевски и на Движение за права и свободи за самодейната позиция в поддръжката на Украйна против незаконния путински режим от страна на България. Информацията е от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Специален акцент беше подложен върху ограниченията за преустановяване на всички стопански действия, които генерират милиардни облаги, с които се финансира съветската армия и частни военни компании като „ Вагнер “.

Аферата „ Лукойл “ би трябвало да бъде разкрита и всички забъркани да понесат отговорност, безапелационен бе Делян Пеевски. Той сподели, че ще сезира прокуратурата за  определяне на цялостния размер на закононарушенията на длъжностни лица против глобите. " Прокуратурата и ДАНС би трябвало да се намесят в тази чудовищна интернационална спекулация „ Лукойл “, сподели Пеевски. Той е уверил дипломат Илашчук, че ще бъде настоятелен за гарантиране на спазването на глобите против Русия. 

Пеевски ще сезира прокуратурата и ДАНС за митническите данни за експорт и импорт на петролни артикули, създадени от съветски нефт, с генезис „ Лукойл “, сподели той пред украинския дипломат и помоли за информация от украинските митници. По предварителна информация над 60% от модифицирания в „ Лукойл Нефтохим “ съветски нефт не отива за българския или украинския пазар, а съществуват обосновани догатки, че зад тези данни се крият милиарди, с които се финансира незаконния съветски режим и войната. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР