Председателят на ПЕС Сергей Станишев откри кампанията на БСП за

...
Председателят на ПЕС Сергей Станишев откри кампанията на БСП за
Коментари Харесай

Посрещнаха Станишев като италиански партизанин на Главната

Председателят на ПЕС Сергей Станишев откри акцията на Българска социалистическа партия за евроизборите в Пловдив. С него бе локалният водач Георги Гергов , ръководителят на столичната организация на Българска социалистическа партия Калоян Пиргов , както и 12-ият в листата Тодор Стоилов.

Станишев бе посрещнат с италианската партизанска ария Bella Ciao /Сбогом красавице/, която го развълнува.

" Слушахме тъкмо тази ария на конгреса на ПЕС преди два месеца " напомни си Станишев. На Главната се събраха стотина последователи на партията му.

Младият Тодор Стоилов , който със своето 12-о място в евролистата , на процедура ес нулеви шансове за Европарламента, се изрече преди водача на ПЕС.

Той напомни, че Пловдив е на 6-о място по равнище на заплати в България , след градове като Враца, Стара Загора и Разград. " Трябва да се борим това да се промени ", сподели Стоилов.

След младия икономист, който изясни, че откакто е бил няколко години в Западна Европа се е върнал да работи тук, думата взе водачът на Българска комунистическа партия Александър Паунов . Партията му е съдружен сътрудник на Българска социалистическа партия.

Той напомни, че в Европа отново се надига призракът на фашизма и съпостави Станишев с Георги Димитров - ПЕС и Коминтерна на били едно и също нещо.

Станишев сподели, че макар изказванията, че левите партии на континента са в рецесия, това в действителност не е по този начин.

" Във Финландия завоюваха социалистистите . Те взеха власта и в Испания . Предричам, ще те ще победят и в Дания. това значи, че ще имаме повече еврокомисари ", сподели той.

После прикани последователите на Българска социалистическа партия да не вървят по родственици и почивки в изборния ден, а да отидат всеобщо да гласоподават. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР