Председателят на парламентарната комисия по правни въпроси Радомир Чолаков (ГЕРБ-СДС)

...
Председателят на парламентарната комисия по правни въпроси Радомир Чолаков (ГЕРБ-СДС)
Коментари Харесай

Чолаков ще предложи промените на БСП в НК да бъдат първа точка в дневния ред на правната комисия

Председателят на парламентарната комисия по правни въпроси Радомир Чолаков (ГЕРБ-СДС) сподели, че ще предложи импортираните от " Българска социалистическа партия за България " промени в Наказателния кодекс да бъдат първа точка в дневния ред на комисията. 

По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия настояха в декларация от парламентарната естрада правната комисия да промени дневния си ред и да прегледа през днешния ден поправките, импортирани от левицата, в Наказателния кодекс за завишаване на наказванията за така наречен каналджии. И през днешния ден сме очевидци на гонка сред полиция и мигранти, в последните дни живеем като в гангстерски филм - гонки, стрелби, разяснява ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова.

Очевидно това е проблем, явно той придобива огромно публично значение и откакто придобива толкоз огромно публично значение, мисля, че Народното събрание е длъжно да го прегледа предпочитано, сподели Радомир Чолаков пред публицисти в Народното събрание. Като ръководител на правната комисия ще го предложа като изключителна първа точка в дневния ред на комисията, уповавам се, че сътрудниците ще го поддържат, добави той.

В отговор на въпрос Чолаков сподели, че той персонално ще поддържа законопроекта на Българска социалистическа партия.  Нямам проблем със свястно предложение, без значение от коя партия е направено, разяснява още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР