Председателят на парламентарната група на партия Величие Николай Марков обяви

...
Председателят на парламентарната група на партия Величие Николай Марков обяви
Коментари Харесай

Николай Марков: Наближава часът на истината, гледайте и мислете

Председателят на парламентарната група на партия " Величие " Николай Марков разгласи във Facebook, че предстоят две основни гласувания в Народното събрание.

" Наближава часът на Истината ", написа той.

" Маските на същинските предатели и лъжци ще станат ясни. Ще стане ясно и кой е тотално подвластния човек, влезнал по насила в ролята на публичен и медиен циркаджия. И тогава всички дали своят вот за концепцията ще схванат, че не са сбъркали и не са били излъгани от депутатите. Има две основни и извънредно значими гласувания в Парламента от които зависи цялото държавно ръководство - ръководител на Народното събрание и избор на държавно управление! Всичко останало са приказки за наивници. След час следва избора на държавно управление! Гледайте и мислете ", добави той.

Междувременно в Народно събрание се организира гласоподаване на проектокабинета " Желязков ". От " Величие " оповестиха по-рано в сряда, че всички от групата ще гласоподават " срещу ".

Припомняме, че във вторник вечер той разгласи, че приключва присъединяване във всички срещи с обществеността, проведени от партия " Величие ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР