Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров определи

...
Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров определи
Коментари Харесай

Сидеров иска обяснение от Каракачанов и Симеонов за предстоящите им "нелегитимни" срещи с Нинова

Председателят на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров дефинира като нелегитимни идните срещи на съдружните си сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В публикувано писмо до медиите ръководителят на " Атака " прецизира, че чака ръководителите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да изяснят пред него позициите си за съдружното ръководство с ГЕРБ.

В края на предходната седмица Нинова разгласи, че ще се срещне с двамата вицепремиери поотделно. Те я потърсили след митинга на левицата пред Министерския съвет на 1 май, след който последва конференция на ръководещите, които успокоиха, че страната се движи в вярна посока. Тогава на конференцията, последвала акцията на Българска социалистическа партия, Каракачанов предложи шеговито на Нинова да се видят на бира.

Днес от 14 ч. в Народното събрание двамата ще се срещнат, само че не е оповестена тематиката на диалога им. В четвъртък пък ще е срещата сред Нинова и Валери Симеонов, като и след двете събития се чака да има конференция, каквото е желанието на водача на Българска социалистическа партия.

Според Сидеров Корнелия Нинова е " политически конкурент на ръководещата коалиция " и всяка среща с нея " вреди на към този момент откритите съглашения за ръководство на България сред " Атака ", Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и ГЕРБ.

" Не съм упълномощавал въпросните лица да договарят с която и да е партия отвън ръководещата коалиция. Те (срещите – бел. ред.) са отвън решенията на съдружния съвет на " Обединени патриоти ", по тази причина би трябвало да се считат за нелегитимни. В тази връзка анулирам съвещанието на парламентарната група на " Обединени патриоти " във вторник и чакам изясняване на позициите на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация във връзка с съдружната политика ", споделя още Сидеров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР