Председателят на парламентарната група на ИТН и зам.-председател на партията

...
Председателят на парламентарната група на ИТН и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Тошко Йорданов разкри кои са хората подали трите сигнала за плагиатство срещу Петър Илиев. Ето кои са те

Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ и зам.-председател на партията Тошко Йорданов разкри кои са хората, подали сигнала против юрист Петър Илиев за плагиатство в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Илиев беше препоръчан за вицепремиер и министър на вътрешните работи във второто несъстояло се държавно управление на Слави Трифонов.

Йорданов направи разкритието в профила си в " Туитър ". От профилите им се вижда, че са близки или деятели на Демократична България. Имената им са Калоян Георгиев, Димитър Тачев и Калин Ангелов.
 Спомняте ли си обвинявания за плагиатство Петър Илиев? Вероятно книгата му ще бъде преиздадена още веднъж, само че с 80 страници по-малко Спомняте ли си обвинявания за плагиатство Петър Илиев? Вероятно книгата му ще бъде преиздадена още веднъж, само че с 80 страници по-малко
Книгата “Компетенцията на Народното събрание ” на издателство “Нова звезда ” на Петър Илиев към този момент може да бъде отк...

Публикацията на Тошко Йорданов без редакторска интервенция:

" Заради истината. Това са хората, подали сигнал в юридическия факултет на СУ против юрист Петър Илиев. СлочаеноС?! Не мислА! Един е от математическия факултет, вторият от Богословския, а третият от Юридическия факултет. Всички три сигнала са подадени на една и съща дата - 04 август. Яка съгласуваност. "

Както към този момент стана ясно, през вчерашния ден се оказа, че Петър Илиев е преиздал книгата си, само че с 80 страници по-малко от първичния й вид. За тези 80 страници се твърдеше, че били преписани от труд на колежката му Наталия Киселова.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР