Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов се извини на депутатката от ГЕРБ Росица Кирова

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов се извини на депутатката от ГЕРБ Росица Кирова, която е и някогашна негова съпартийка:

" В изявлението си от 23 април 2021г. в Парламента цитирах информация от уеб страницата “Бивол ” за съучастник на Росица Кирова наричайки го наркотрафикант. Позволих си да изтъквам непроверена информация, деяние, което е непривично за мен и моите сътрудници, за което откровено се оправдавам. " Това написа Йорданов в уеб страницата на партия " ИТН ".

Росица Кирова бе регионален координатор на партията на Слави Трифонов във Видин. Но бе изключена откакто пи кафе с Бойко Борисов и той я вози в джипа си.

Онзи ден в Народното събрание националната представителка упрекна някогашните си съидейници за това, че след референдума за мажоритарния избор не са създали нищо и по тази причина нямат подготвен план за закон за въвеждането му. В отговор Тошко Йорданов сподели: „ Изключително съм признателен на ГЕРБ, че е при тях, а не при нас “. Той добави също, базирайки се на уеб страницата „ Биволъ “, че Росица Кирова е съучастник на фамозния косовски наркобос Исмет Османи – Цури. „ Честито, да ви е жива и здрава “, обърна се Йорданов към ГЕРБ.

Кирова употребява правото на персонално пояснение и отговори на Тошко Йорданов с думите: „ Не считам да се изяснявам на човек, който през живота си дърво не е посадил. Изключително доста се веселя, че не съм от тези, които идват под строй на работа и им се не разрешава да приказват. А на кого съм съучастник, господин Йорданов е видно от комерсиалните регистри и не е загадка информация. Аз не съм направила нищо незаконно и укоримо през живота си и това, че Вие съгласно Вашите разбирания – и Вашия растеж, преценявате някои неща, е Ваше право “

След тези думи Тошко Йорданов и съпартийците му станаха на крайници и присмехулно почнаха да приветстват, а Росица Кирова приключи изявлението си с думите, че ще радва да се срещне с него в съда.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР